Herken jij de wulpse Lesley-Ann Poppe van weleer nog? 

Het was even schrikken twee weken geleden in 'Van Gils & gasten'. Naar aanleiding van de dood van Playboy-baas Hugh Hefner was Lesley-Ann Poppe er te gast, maar voor velen was het toch twee keer kijken. De 'Komen Eten'-ster is namelijk een aantal kilootjes bijgekomen. "Ik voel niet meer de behoefte om aan hét ideaalbeeld te voldoen", zegt ze nu in TV-Familie. "Afvallen is voor mij écht geen prioriteit meer."

Lesley-Ann Poppe stond lange tijd bekend om haar mooie figuur. Ze viel zo hard op tijdens Komen Eten dat ze meteen een echte bv werd en ze schopte het zo zelfs tot de cover van Playboy. Ook twee weken geleden, toen ze naar aanleiding van het overlijden van Playboy-baas Hugh Hefner te gast was in het praatprogramma Van Gils & gasten, viel ze op door haar uiterlijk, maar dit keer niet zoals vroeger ...

"Uiterlijk is het minste van mijn zorgen"

Poppe verscheen in het programma met toch een aantal kilootjes meer dan hoe velen haar kenden. Er werd op sociale media zelfs luidop afgevraagd of ze voor een derde keer zwanger zou zijn. Maar daar is dus niets van aan.

In TV-Familie reageert ze heel berustend op die reacties. "Ik trek mij daar weinig van aan", stelt ze. "Ik voel niet meer de behoefte om aan hét ideaalbeeld te voldoen. Mijn uiterlijk? Dat is wel het minste van mijn zorgen."

Ze voelt haar duidelijk goed, ook met die paar kilootjes meer. "Afvallen is voor mij écht geen prioriteit", is ze duidelijk. "Ik focus me nu liever op mijn carrière en mijn gezin." En dat is misschien maar goed ook, want Poppe verhuist samen met haar echtgenoot naar de VS om daar een vestiging van haar beauty school te gaan oprichten.

Zo zag ze er twee jaar geleden uit:

Zo verscheen ze twee weken geleden in Van Gils & gasten:

© VRT

© VRT

Op de rode loper van Le Fidèle een weekje voordien zag ze er zo uit:

Herkennen jullie haar nog?

Cover image
Links Lesley-Ann Poppe zo'n twee jaar geleden, rechts twee weken geleden in 'Van Gils en gasten'.

© Instagram lesleyannpoppe, VRT

Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin hebben ondertussen al gereageerd op de vele negatieve reacties die er kwamen op haar uiterlijk.

Lees meer