Say what? Ivanka Trump ging in de jaren 90 door een “punkfase”en verfde haar haren blauw

Ivanka Trump, de dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, ging in de jaren 90 door een “punk fase”. Dat geeft ze zelf toe in ‘Raising Trump’, het nieuwe boek van haar moeder.

“Toen ik op een dag van school kwam, had ik mijn haar blauw gekleurd”, schreef Ivanka Trump. “Moeder was geen fan van die beslissing. Ze wierp één blik op mij en ging naar de dichtstbijzijnde winkel om een pot Nice ’n Easy-haarverf te kopen.” De verf die haar moeder kocht was “drie tinten” lichter dan haar natuurlijke haarkleur. Ivanka heeft tot op de dag van vandaag die haarkleur. Ze verklapt ook dat ze in die periode in de jaren 90 vooral gescheurde jeans droeg en geruite hemden. Dat meldt Business Insider.

Toch zou dochter Trump later nog één keer experimenteren met een blauwe haarkleur. Zo verscheen ze in 2006 op de Metropolitan Museum of Art Costume Gala show met blauwe highlights in haar haren.

De blauwe highlights van Ivanka:

© getty

Boek

Ivana, Trumps eerste vrouw en de moeder van zijn drie oudste kinderen, heeft onlangs een boek uitgebracht over hoe het was om haar drie kinderen op te voeden in de wereld van het grote geld. Ze gaf haar kinderen een strenge opvoeding: ze moesten op tijd hun bed in en kregen niet overdreven veel zakgeld.

© ivana trump

Lees meer