Lesley-Ann Poppe en haar echtgenoot reageren voor het eerst op de opmerkingen over haar uiterlijk

Ze verhuist binnenkort naar New York om er een filiaal van haar beauty school uit de grond te stampen, maar Lesley-Ann Poppe is de laatste dagen vooral in het nieuws omwille van haar figuur. Zelf zat ze er niet mee in dat ze een aantal kilootjes bij was gekomen, maar ze vindt de 'hetze' die er ontstaan is wel spijtig. "Jammer dat mensen zo op mijn gewicht focussen", reageert ze in Dag Allemaal. "Ik loop er toch niet bij als ma Flodder hé?"

Lesley-Ann Poppe is, in vergelijking met hoe we haar leerden kennen in Komen Eten, een aantal kilootjes aangekomen en dat viel nogal wat Vlamingen op. "Ik trek mij daar weinig van aan", stelde ze vorige week in TV-Familie. "Mijn uiterlijk? Dat is wel het minste van mijn zorgen." Een duidelijke, en mooie, boodschap van het ex-Playboy-model.

"De buitenwereld is er meer mee bezig dan ik"

En daarmee was voor haar de kous af, maar ze had niet gerekend op de vlaag aan negatieve reacties die over haar heen zou komen. "Ach, ik vind het jammer dat mensen zo op mijn gewicht focussen", reageert ze nu in Dag Allemaal. "De buitenwereld is er meer mee bezig dan ik. Ik loop er toch niet bij als ma Flodder, hé?"

Toch laat Lesley-Ann het niet aan haar hart komen. Naast de negatieve reacties krijgt ze ook nog positieve opmerkingen, vooral van vrouwen. Die kunnen haar mooie boodschap wel smaken. "Vandaag kreeg ik nog dit berichtje: 'Je zag er fantastisch uit, ik kan enkel maar hopen dat ik, als ik ooit mama word, er ook zo blijf uitzien'", vertelt ze. "Dat soort complimenten krijg ik vaak. Hoe kan ik dan ongelukkig zijn omdat ik wat dikker ben geworden?"

Ook haar man Kevin ziet er geen graten in. "Ik ben heel blij met hoe Lesley-Ann is", zegt hij. "We zien elkaar graag en hebben dromen die we willen realiseren. Dat heeft niets met haar gewicht te maken."

Lesley-Ann en haar vriend Kevin op het openingsgala van het Filmfestival van Oostende:

Met haar elf maand oude zoontje Gabriël heeft ze nu ook wel belangrijkere dingen aan haar hoofd:

Lees meer