Dit is 'm: het nieuwe lief van Nathalie Meskens

Een jaar na de scheiding met Jeroen Van Dyck is Nathalie Meskens opnieuw van 't straat. De gelukkige: de Libanese Nadim. Ze is naar eigen zeggen tot over haar oren verliefd.

Nathalie Meskens heeft opnieuw vlinders in haar buik, want de 35-jarige actrice heeft sinds kort een nieuwe relatie. "Ik ben heel verliefd op Nadim. Dat is een zalig gevoel. Ik ben heel dankbaar dat ik hem heb leren kennen en dat we nu een koppel zijn", zegt ze in Story. Nadim is diamantair, werkt in Antwerpen maar is afkomstig uit Libanon, waardoor ze Engels praten met elkaar. Dat is volgens Nathalie geen struikelblok. Integendeel: ze vindt sommige dingen veel romantischer klinken in de Engelse taal.

Geen handleiding

De twee vonden elkaar kort na de liefdesbreuk met Nathalies ex-man, acteur Jeroen Van Dyck. Volgens sommigen is dat veel te snel, maar daar is Nathalie niet van overtuigd. "Je kiest er niet voor wanneer je verliefd wordt. Ik heb me dikwijls afgevraagd of ik klaar was voor een nieuwe relatie, maar ik werd zo overgenomen door die gevoelens dat ik er zelfs niet aan kon denken om er tegen te vechten. Hoelang moet je alleen blijven na een echtscheiding? Daar bestaat geen handleiding voor", zegt ze nog.

Nathalie en haar ex-man Jeroen:

De scheiding liet alvast z'n sporen na. "Ik ben een megaperfectionist, en voor mij was die breuk echt wel een falen. Ik was boos op mezelf en voelde me ook superschuldig. En om daarmee om te gaan, heb ik professionele hulp gezocht. Nu zit ik in een heel andere fase van mijn leven en voel ik me opnieuw supergelukkig." En daar heeft haar nieuwe vriend vast alles mee te maken.

Vreselijk vrijgezellenleven

Dat ze maar kort opnieuw single was, vindt ze alvast niet erg. "Het vrijgezellenleven was vreselijk. Als je als bekende figuur single bent en je gaat uit, dan kijken de mensen op een totaal andere manier naar jou. Er kwamen zelfs mensen zeggen dat een vriend van hen vrijgezel was, dus als ik zin had ... Ik voelde me daar heel oncomfortabel bij." Maar dat is nu verleden tijd, want Nathalie is gelukkiger dan ooit met haar Nadim. Wij wensen hen alvast veel geluk toe!

Lees meer