Harry Potterfans, opgelet: deze winter kan je kerstdineren in de Great Hall

Boek maar alvast een tripje naar Londen, want daar zal je de belevenis van je leven meemaken. Drie avonden lang organiseert de Warner Bros. Studio Tour een kerstdiner in de Hogwarts' Great Hall. En die zal speciaal voor de gelegenheid magischer zijn dan ooit.

Van 11 tot 13 december is het weer zover: dan zet Hogwarts de deuren open voor alle muggles die ervan dromen om er zoals in de films te gaan dineren. Het is te zeggen, de deuren van de Harry Potter Studio's in Londen zwaaien open. De Great Hall zal helemaal in kerstthema zijn en wordt gedecoreerd alsof je naar het Yule Ball gaat, het traditionele bal van de Triwizard Tournament in Harry Potter and the Goblet of Fire.

Dessert op Platform 9¾

Nadat je over de rode loper bent gegaan, kan je er dus tientallen met sneeuw bedekte kerstbomen vinden, maar er zal ook een magisch orkest spelen. Na de feestmaaltijd krijg je nog een begeleid bezoek aan de Harry Potter Studio's, die voor de gelegenheid ook in kerstthema zullen zijn. Het dessert wordt vervolgens geserveerd op Platform 9¾ en natuurlijk zal een glas butterbeer niet ontbreken. Bekijk het hele programma hier!

© Warner Bros. Studio Tour London

Een kerstdinertje boeken kan vanaf 24 oktober voor 240 pond per persoon. Dat komt neer op een kleine 270 euro. Zeker niet goedkoop, maar je moet er natuurlijk iets voorover hebben. In de ticketprijs zit het diner met aangepaste wijnen, een glas butterbeer, drankjes en een toverstaf naar keuze. All aboard the Hogwarts Express!

Lees meer