Kit Harington ging naar een halloweenfeestje verkleed als ... Jon Snow

Halloween is in het land, dus ook de bekenden der aarde halen hun mooiste verkleedpakjes boven. Zo ook Kit harington, die onlangs naar een halloweenfeestje ging als ... zichzelf. De Game of Thrones-acteur verkleedde zich in zijn eigen personage Jon Snow, zo bekende hij recent in een interview. 

Verkleed gaan als jezelf voor Halloween, we hebben het allemaal wel al eens overwogen. Maar Kit Harington heeft het dit jaar echt gedaan. De acteur ging verkleed als Jon Snow naar een halloweenfeestje, zo vertelde hij in een interview met Heat Magazine.

De 30-jarige acteur ging met zijn mede-actrice én verloofde Rose Leslie op zoek naar een geschikte halloweenoutfit. In de verkleedwinkel botste het koppel op een pak van Jon Snow, Kit's personage uit Game of Thrones. Het was Rose die Kit dan op het idee bracht om verkleed te gaan als zichzelf. "Ze haalde het pak uit het rek en fluisterde in m'n oor "Ik zou niet van je houden als je het niet zou dragen ... Je moet het doen"", en zo geschiedde. Kit kocht dus een volledige Jon Snow-outfit in de carnavalswinkel. En dus niet zijn officiële Game of Thrones-plunje.

Gênant

Kit beklaagde zich zijn outfitkeuze wel op het feestje. "Het was heel gênant, iedereen keek me aan met een blik van 'zieligaard'. Ik zag ze gewoon denken "heeft hij zich nu echt verkleed als zijn eigen personage?""

Maar geen zorgen Kit, voor ons ben je nu al de winnaar van Halloween 2017.

Lees meer