Kit Harington barstte in tranen uit toen hij het script van de allerlaatste 'Game of Thrones' las

We naderen het einde van 'Game of Thrones' en slechts weinigen weten hoe de reeks zal eindigen. Onder die 'lucky few' Kit Harington, die in een interview op BBC toegaf dat hij het niet droog hield bij het lezen van de laatste pagina's van het script. You know something, Jon Snow. 

Binnenkort starten de opnames van het laatste seizoen van Game of Thrones, maar de acteurs hebben de laatste pagina's van het script al mogen lezen. En dat was een emotionele ervaring voor Kit 'Jon Snow' Harington, die in een televisie-interview toegaf dat hij in tranen uitbarstte bij het lezen van het einde.

© Giphy

Slecht nieuws voor zij die dachten dat hier een tip in zat over het einde van de reeks. Want de tranen van de acteur waren naar eigen zeggen niet om een bepaalde gebeurtenis in die aflevering, maar omdat hij besefte dat het einde van de reeks waarin hij acht jaar meespeelde nu wel heel dichtbij komt. "Ik heb nooit langer deel van iets uitgemaakt, school, acteerschool, eender wat. Ik word emotioneel van de gedachte. Het wordt een vreemd jaar waarin ik afscheid zal moeten nemen van iedereen."

Bekijk het bewuste fragment hieronder vanaf 12:40

 

Lees meer