"Happy birthday, momby": Billie Lourd viert de verjaardag van haar moeder Carrie Fisher met een schattige throwback

Vandaag zou Carrie Fisher, bekend voor haar rol als prinses Leia in de Star Wars-films, 61 zijn geworden. De actrice overleed op 27 december vorig jaar nadat ze een hartaanval kreeg op het vliegtuig. 

Het was vorig jaar een moeilijke eindejaarsperiode voor de 25-jarige actrice Billie Lourd. In twee dagen tijd verloor ze zowel haar moeder Carrie Fisher als haar grootmoeder Debbie Reynolds.

In een interview in The Ellen Show vertelde Billie onlangs nog hoe moeilijk ze het had met het verlies van haar moeder en grootmoeder. "Het is onwezenlijk. Er is geen manier om het uit te leggen. Het is zo moeilijk om over te praten. Als ik zeg dat alles goed gaat met me, ben ik te gelukkig. Als ik zeg dat het niet goed met me gaat, ben ik meteen een wrak. Dat maakt het heel moeilijk om erover te praten omdat het zo onwezenlijk en onmogelijk te verwerken is."

Vandaag, op de verjaardag van haar moeder Carrie Fisher, postte de actrice, bekend van Scream Queens en American Horror Story, een schattige throwback van haar met haar moeder met de caption "Happy birthday, momsby."

Carrie Fisher zal nog te zien zijn in de film Star Wars: The Last Jedi, die in december in de zalen komt.

Lees meer