Brussel ontvangt nogmaals president Trump

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Volgend jaar brengt de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, voor de tweede keer een bezoek aan Brussel. Dit voor een NAVO-top waarin de relaties tussen Noord-Amerika en Europa nog meer versterkt moeten worden. 

Op 11 juli 2018 zakt de controversiële president van de Verenigde Staten af naar Brussel. Dan zal twee dagen lang tijdens een top van de NAVO-regeringsleiders onderhandeld worden over de relaties tussen Noord-Amerika en Europa.

"België is al vijftig jaar een genereuze gastheer voor het NAVO-hoofdkwartier en ik ben blij dat onze volgende top plaatsvindt in onze nieuwe Brusselse hoofdkwartier", zegt een trotse Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO.

Amerikaans president Donald Trump heeft Brussel in mei dit jaar al een bezoek gebracht om het nieuwe NAVO-gebouw in te huldigen. Het lijkt logisch dat zijn komende bezoek weer veel heisa met zich zal meebrengen.

Lees meer