Brussel ontvangt nogmaals president Trump

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Volgend jaar brengt de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, voor de tweede keer een bezoek aan Brussel. Dit voor een NAVO-top waarin de relaties tussen Noord-Amerika en Europa nog meer versterkt moeten worden. 

Op 11 juli 2018 zakt de controversi e president van de Verenigde Staten af naar Brussel. Dan zal twee dagen lang tijdens een top van de NAVO-regeringsleiders onderhandeld worden over de relaties tussen Noord-Amerika en Europa.

"België is al vijftig jaar een genereuze gastheer voor het NAVO-hoofdkwartier en ik ben blij dat onze volgende top plaatsvindt in onze nieuwe Brusselse hoofdkwartier", zegt een trotse Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO.

Amerikaans president Donald Trump heeft Brussel in mei dit jaar al een bezoek gebracht om het nieuwe NAVO-gebouw in te huldigen. Het lijkt logisch dat zijn komende bezoek weer veel heisa met zich zal meebrengen.

Lees meer