'Sex and the City'-ster doet boekje open over collega's: "We waren nooit vrienden"

Het in het water vallen van de derde 'Sex and the City'-film zorgt voor een hele hoop drama. De hoge eisen van Kim Cattrall zouden roet in het eten gegooid hebben. Die vuurt nu terug. "Sarah Jessica Parker mag wel wat vriendelijker zijn." Ze doet meteen ook een boekje open over haar collega's: "We waren eigenlijk nooit echt vrienden."

Het zag er lange tijd goed uit voor fans van Sex and the City. De derde film leek er zo goed als zeker te komen, tot Kim Cattrall weigerde mee te werken. Zij had geen zin in een derde film, dus mochten we onze hoop opbergen. Volgens verschillende bronnen zou Cattrall te hoge eisen gesteld hebben. Cattrall reageerde, uiteraard, op Twitter. "De enige eis die ik ooit heb gesteld, is dat ik geen derde film wou maken ... en dat was al in 2016", zei ze.

"Ik snap niet wat haar probleem is"

"Ik hoopte dat we het laatste deel konden maken, op onze eigen manier, om zo de verhalen van onze personages te kunnen afronden", schreef Kristin Davis, beter bekend als Charlotte, op haar Instagram. "Het is enorm frustrerend om dat deel niet te kunnen delen met jullie." Maar nu doet ook Kim Cattrall haar verhaal over haar collega's in een interview in het praatprogramma Piers Morgan's Life Stories. "We waren nooit écht vrienden", bekent Cattrall. "We waren collega's. En op een bepaalde manier was dat een goede manier van werken."

De relatie tussen Cattrall en haar drie medespeelsters is over de afgelopen jaren zwaar scheefgegroeid. Ze omschreef die al als "giftig" en kon de manier waarop ze afgeschilderd wordt als "diva" allerminst appreciëren. "Ik kom nu negatief in de pers voor iets dat ik al een jaar lang aan het zeggen ben", reageerde ze op de hetze bij Piers Morgan. "Ze kon echt vriendelijker geweest zijn", zei ze zo ook over Sarah Jessica Parker. "Ik snap niet wat haar probleem is."

Lees meer