Eline De Munck ging over de rooie in een restaurant, maar dat was niet zomaar

Eline De Munck werd vorige week gefilmd terwijl ze een ober uitkafferde die drank over haar jurk had gemorst. Het filmpje werd veel gedeeld op het internet, maar nu blijkt dat alles in scène werd gezet om een campagne over psoriasis in de kijker te zetten.

Psoriasis is een niet-besmettelijke huidziekte en auto-immuunziekte die opvallende plekken achterlaat op je lichaam. Mensen met psoriasis worden vaak aangestaard in het openbaar en Eline De Munck wou daar graag iets aan doen.

#Diva

Het filmpje dat vorige week op het internet belandde, toont Eline terwijl ze als een ware diva tekeer gaat tegen een ober in een brasserie. Maar het échte filmpje, voor de campagne, toont Eline die op de achtergrond tekeer gaat terwijl een meisje met psoriasis op de voorgrond "en zonder dat mensen staren naar haar" geniet van een kopje koffie.

Eline wou graag haar schouders onder de campagne zetten, omdat een goede vriendin van haar psoriasis heeft. Die vriendin durfde zelfs niet in Van Gils & Gasten verschijnen vanavond.

Lees meer