Olivia uit Thuis strikt nieuw lief en hij heeft iets weg van Ryan Gosling

Olivia van Thuis is opnieuw van 't straat. Het is te zeggen: de actrice die het personage speelt, Moora Vander Veken. Ze stelde haar nieuwe lief Bram voor tijdens de filmpremière van 'Helden Boven Alles'.

Moora Vander Veken had schoon volk mee naar de filmpremière van Helden Boven Alles in de Kinepolis. Ze kwam hand in hand toe met haar nieuwe vriend Bram, die volgens ons iets wegheeft van de superknappe Amerikaanse acteur Ryan Gosling. Bram werkt bij Eén en Ketnet en doet ons zo al een beetje vermoeden hoe ze elkaar hebben leren kennen. Check de eerste foto van het kersverse koppeltje hier!

Byebye vrijgezellenleven

De Thuis-actrice heeft er al relatie van drie jaar met Soy Kroon opzitten, een Nederlandse acteur die ze leerde kennen bij Studio 100. Daar speelde ze jarenlang in de kinderserie rond het paard Amika. Het koppel ging in 2014 uit elkaar en daarna bleef het een tijdlang stil rond het liefdesleven van de actrice. Ze concentreerde zich op haar carrière en ging op reis om er volop van het vrijgezellenleven te genieten.

Maar nu lijkt Moora dus weer tot over haar oren verliefd op haar Bram. We wensen hen alvast veel geluk toe!

Lees meer