'Stranger Things'-fans, opgelet! Er zit nog een extra verrassing aan het einde van seizoen 2

Weet jij pertinent zeker dat je 'Stranger Things' rond morgen deze tijd al volledig uitgekeken hebt? Dan hebben we fantastisch nieuws: er komt een aftershow-show van de mysterieuze horrorserie en daar zal je nog een heel eindje van kunnen smullen!

Het grootste probleem met het eerste seizoen van Stranger Things is dat het véél te kort is. En hoewel we vrij weinig weten over seizoen twee, denken we dat de tweede worp van de Duffer-broers hetzelfde probleem zal hebben. Gelukkig hebben ze daar van Netflix goed op geanticipeerd: er komt een aftershow-show.

Qué? Denk richting een héél lange achter-de-schermen-show van maar liefst zeven afleveringen lang. We weten nog niet precies hoe lang die afleveringen zullen duren, maar zeven is zeker beter dan één. We mogen leuke anekdotes, interviews en een inkijkje in de wereld achter de monsters verwachten. Het spreekt voor zich dat je best ook naar het tweede seizoen gekeken hebt voor je aan de afleveringen begint, want die zullen vol met spoilers zitten.

Overigens gaf Millie Bobby Brown, 'Eleven' dus, een vrij awkward interview met Good Mornign Britain naar aanleiding van seizoen twee. De programmamakers hadden er niet beter op gevonden dat de jonge actrice en haar collega Noah Schnapp een Rubik's Cube te laten oplossen. Halverwege worden ze geprankt door de programmamakers, en laat ons zeggen dat de reacties opvallend verschillend zijn. En nu maar aftellen tot dat tweede seizoen in The Upside Down.

 

Lees meer