Een verbod op halloweenpompoenen loste deze student wel heel handig op

Een Amerikaanse student heeft op zijn eigen, creatieve manier het pompoenenverbod van zijn studentenhome kunnen omzeilen. Hij maakte een halloweenananas en het internet is er gek op.

Bij Halloween horen uitgekerfde pompoenen, maar een Amerikaanse universiteit vaardigde een pompoenverbod uit op hun campus, omdat ze schrik hebben voor rottende pompoenen en het aantrekken van vuile beestjes.

Student Alex Schwarz kon daar niet mee leven, maar ging creatief te werk. Omdat het reglement niets zei over andere uitgekerfde groenten of fruit, ging hij aan de slag met een ananas. Het resultaat postte hij op Twitter en het internet is gek op zijn halloweenananas.

Uitgekerfde appels

De begeleider van zijn studentenhome kon er de grap nog wel van inzien, maar verwijderde de ananas nu toch. Alex vindt dat een oorlogsverklaring en zette ondertussen de hele gang van zijn studentenhome vol met uitgekerfde appels.

Het internet vindt de actie van Schwarz geweldig. Zijn tweet met de halloweenananas werd ondertussen al meer dan 3.000 keer geretweet en meer dan 18.000 keer geretweet. Veel mensen voelen zich geïnspireerd door Schwarz en posten nu ook hun originele halloweencreaties op Twitter.

Door het pompoenverbod kerfde Alex Schwarz dan maar een ananas uit

Zijn begeleider in het studentenhome verwijderde de ananas, maar dat had hij beter niet gedaan:

Ondertussen is het internet creatief met griezelige groenten en fruit, zoals deze watermeloen

Of wat dacht je van een paprika?

Misschien liever een uitgekerfde sinaasappel?

Lees meer