Anna Wintour van Vogue kán lachen ... en grappig zijn

We kennen Anna Wintour natuurlijk als een ijskoude en harde tante. De hoofdredactrice van Vogue, die altijd verstopt zit achter een donkere zonnebril, is zelden op emotie te betrappen. We zien haar altijd stoïcijns op de eerste rij van modeshows, maar in 'The Late Late Show' van James Corden is ze dan toch ontdooid en ze blijkt echt grappig te zijn. 

Afgelopen week was Anna Wintour, hoofdredactrice van Vogue, te gast in 'The Late Late Show' van James Corden. Vooral tijdens het segment van de show 'Spill Your Guts' zagen we een menselijke en zelfs grappige kant van de hoofdredactrice, die er normaal voor bekend staat een koele kikker te zijn.

In het onderdeel van het programma krijgen sterren vragen voorgeschoteld, waarop ze eerlijk moeten antwoorden. Weigeren ze te antwoorden, dan moeten ze eten wat hen voorgeschoteld wordt. Dit ging van stierenpenis en gepekelde varkenspoot tot gefrituurde boter. Wintour weigerde verschillende modeontwerpers te rangschikken van beste naar slechtste. Daardoor moest de 67-jarige eindredactrice een hap nemen van een stuk pizza, gewikkeld in spek. Iets wat ze al jarenlang uit haar dieet gebannen had, maar toch zonder te morren deed.

Donald Trump

Wanneer Wintour de vraag krijgt wie ze nooit meer zou uitnodigen op haar gerenommeerde MET-bal, antwoordde ze zonder twijfel "Donald Trump". Tot hilariteit van het aanwezige publiek. Wintour stak nooit onder stoelen of banken dat ze Hilary Clinton steunde tijdens de presidentsverkiezingen.

Toen haar later gevraagd werd hoe Bob Marley was in bed, ontkende ze de hevige geruchten dat ze ooit een affaire met hem had. Maar ze voegde er wel aan toe dat ze geen nee zou hebben gezegd tegen de zanger. James Corden is er dus in geslaagd om dé ijskoningin van de modewereld te doen ontdooien.

Bekijk hier het volledige fragment:

 

Lees meer