Rolling Stone Mick Jagger heeft een nieuw lief … en ze is jonger dan zijn kleindochter!

Het is weer zover: Rolling Stones-zanger Mick Jagger, ondertussen al 74 jaar, heeft een nieuw lief. De gelukkige is de 22-jarige filmproducente Noor Alfallah. Het koppel zou al een tijdje samen in Parijs koketteren. Opmerkelijk: Noor Alfallah is jonger dan Jaggers oudste kleinkind Assisi, die 24 jaar is.

Mick Jagger heeft een groen blaadje geplukt. De Rolling Stone zou een relatie hebben met Noor Alfallah, een 22-jarige Koeweitse filmproducente met Amerikaanse roots. Dat schrijft de Britse krant The Sun. De twee zouden al even samen in Parijs zitten, waar Jagger een woning heeft. Ze zouden elkaar leren kennen hebben via een gezamenlijke vriend, X-Men-regisseur Brett Ratner. Alfallah zou een Stones-concert in Parijs bijgewoond hebben en daarna zou Jagger haar uitgenodigd hebben op een romantisch etentje.

Bont liefdesleven

De andere Stones zouden “verbaasd zijn” dat iemand die “zo jong en mooi” is voor Jagger naar Parijs komt. Tegelijkertijd zouden ze vinden dat “de hoogopgeleide, zelfverzekerde producent goed in de wereld past waarin de Stones-zanger zich doorgaans begeeft”.

Mick Jagger heeft altijd een kleurrijk liefdesleven gehad. Zijn meest recente ex is de 31-jarige ballerina Melanie Hamrick met wie hij een zoon Deveraux van tien maanden heeft. Jagger heeft in totaal acht kinderen bij vijf vrouwen.

Alfallah wilde de geruchten nog niet bevestigen.

Lees meer