H&M brengt morgen zijn nieuwe designercollectie #ERDEMxHM uit en dit is wat je er van moet weten

Voor alle fans van mode is het morgen een grote dag want dan lanceert H&M zijn nieuwe designercollectie. Deze keer is het het Londense modehuis Erdem dat zich mocht uitleven. De collectie straalt glamour uit en valt op door de opvallende prints. Ook in België is ERDEM x H&M te koop, maar wel maar in twee winkels.

De designercollecties van H&M zijn al lang niet meer nieuw, maar de belangstelling is er daarom zeker niet minder op geworden. Wie in België iets uit de collectie van Erdem wil, moet naar de H&M aan de Elsensesteenweg in Brussel of nieuwe winkel op de Antwerpse Meir. De winkels gaan die dag om 9 uur open.

Volgens H&M is het moeilijk te voorspellen hoe snel de voorraad uitverkocht zal zijn, maar ze raden geïnteresseerden toch aan om vroeg te komen. Als je niet in Antwerpen of Brussel raakt die dag kan je je vanaf 10 uur ook uitleven in de online shop. Iedere klant mag zoveel kopen als hij wil, maar wel maar één exemplaar van elk stuk.

Geliefd bij Britse koningshuis

Erdem Moralıoğlu is een Canadees met Turkse roots die in 2005 in Londen zijn eigen modehuis heeft opgericht. De naam is bij het grote publiek iets minder bekend, maar bij de sterren is hij wel heel populair. Zijn collecties worden vaak gedragen door onder andere Emma Watson, Marion Cotillard, Emma Stone en Sarah Jessica Parker. Ook het Britse koningshuis is fan. Kate Middleton draagt regelmatig iets van Erdem en een paar maand geleden zagen we Meghan Markle, de vriendin van prins Harry, ook met een jurk van het modehuis.

Glamour, bloemenprints en de Victoriaanse stijl staan centraal in de collecties van Erdem. Voor H&M pakt hij uit met een primeur want het is de eerste keer dat hij een collectie ontwerpt voor mannen.

Hier zie je de tv-spot ...

 

... en hier een uitgebreide promofilm

 

Check hier de collectie voor mannen en die voor vrouwen.

Lees meer