Simon kan geen kant meer op en verdwijnt uit 'Familie'

'Familie' doet het vanaf nu met een man minder. Braam Verreth die gestalte geeft aan Simon in de VTM-soap verlaat de reeks, al weten we nog niet helemaal hoe hij uit de serie zal verdwijnen.

Toegegeven, het afscheid van Simon zat er al een tijdje aan te komen. Hij stak zichzelf dan ook in een onmogelijke positie door tweemaal (!!) Stefanie te ontvoeren, haar bijna te vermoorden én vorig seizoen ook nog een echte moord te plegen op Jason, de man die Stefanie wou redden toen zij voor het eerst ontvoerd werd door Simon.

Wat er precies gebeurt met Simon, dat weten we maandag pas. Maar Braam Verreth, die Simon speelt, zal alvast niet meer te zien zijn in de soap. In Het Nieuwsblad vertelt hij dat hij met een zeer fijn gevoel terugkijkt naar zijn periode bij Familie. "Voor mij is Simon een personage dat er rotsvast van overtuigd is dat echt niemand hem graag ziet en dat maakt van hem een heel tragisch figuur", zo vertelt hij nog.

Braam speelde 2,5 jaar mee in de VTM-soap en kijkt er nu vooral terug naar uit om opnieuw meer op de planken te kunnen staan. "Het is fijn om weer meer ruimte te hebben om theaterwerk te doen", zo zegt hij.

Lees meer