Een tv-serie van The Lord of the Rings? Amazon en Warner Bros zouden het overwegen

Amazon Studios zou een serie willen maken van The Lord of the Rings. Er is nog geen beslissing genomen, maar één ding is zeker: het is een heel, heel ambitieus project.

Amazon Studios heeft maar één doel: een reeks maken die net zo succesvol is als Game of Thrones. Dus waarom zou je dan de wereldberoemde saga van JRR Tolkien, The Lord of the Rings, niet aanpassen?

newsmonWebsite Variety meldt dat Amazon in volle onderhandelingen is met Warner Bros en met de JRR Tolkien Foundation, die alle rechten beheert tot het werk van John RR Tolkien, over een mogelijke reeks van The Lord of the Rings.

Prioriteit voor CEO Amazon

Hoewel de onderhandelingen nog maar net begonnen zouden zijn én er ook nog geen beslissing zou genomen zijn, is dit project een prioriteit voor Jeff Bezos, de CEO van Amazon.

Hoe dan ook, als Amazon begint met de productie van zo'n soort project, zal er werk aan zijn. De filmadaptatie van Peter Jackson was immers een groot succes en er zijn ook nog talloze anderen die zich al gewaagd hebben aan een verfilming van de wereldberoemde trilogie.

Geniet nog eens mee met de trailer van Peter Jacksons adaptatie:

 

Lees meer