Dustin uit 'Stranger Things' heeft een superschattige dubbelganger

Gaten Matarazzo, de jonge acteur die Dustin speelt in de Netflix-topreeks 'Stranger Things', heeft een superschattige dubbelganger. De kleine Shiloh lijkt als twee druppels water op de 15-jarige acteur en de foto's gaan nu wereldwijd viraal. 

Twittergebruiker @sadieclaire0 tweette vorige week een foto van haar neefje. De schattige peuter lijkt namelijk als twee druppels water op Dustin van de populaire Netflix-serie Stranger Things.

De tweet waarin ze een foto van haar neefje Shiloh, met de signature pet van Dustin, naast zijn evenbeeld uit Stranger Things plaatste dateert al van vorig jaar, maar ging door de start van het tweede seizoen van Stranger Things helemaal viraal. De tweet heeft ondertussen bijna 70.000 retweets en meer dan 160.000 likes. En iedereen is het erover eens, de kleine Shiloh is de dubbelganger van Dustin, die gespeeld wordt door de 15-jarige acteur Gaten Matarazzo.

Ideale verkleedpakje

De foto van de kleine Shiloh met z'n Dustinpet, dateert van Halloween vorig jaar. Wanneer het volledige gezin van de schattige peuter zich verkleedde in verschillende personages uit Stranger Things.

Shiloh's mama reageert op de heisa: "het is grappig dat iedereen zegt "OMG het is een tweeling" omdat hij al een tweelingbroer heeft." Op de familiefoto kan je inderdaad ook het schattige broertje van Shiloh zien.

Als er dus ooit flashbacks komen in Stranger Things, hoeven de casting directors alvast niet meer te zoeken naar een mini-Dustin. Want van de guitige blik tot de schattige krulletjes, Shiloh lijkt als twee druppels water op Dustin.

Lees meer