Zware klap voor Antwerps gezin dat slachtoffer werd van aanslag in NY: moeder verliest beide benen

 Naast de overleden jonge moeder Ann-Laure Decadt (31) uit Staden, raakten bij de terroristische aanslag in New York van 31 oktober ook een Antwerps gezin gewond. De moeder van het gezin, Marion Van Reeth (54), moest beide benen afgezet worden.

Bij een terreurdaad in Manhattan, een stadsdeel van het Amerikaanse New York, zijn op 3 oktober acht doden en meerdere gewonden gevallen. Onder die acht doden was een Belgische vrouw, maar ook drie gezinsleden uit Antwerpen raakten zwaargewond.

De moeder van het gezin, Marion Van Reeth (54), ligt nog altijd in het ziekenhuis. Daar hebben de dokters haar beide benen moeten amputeren. Over de rest van haar toestand is niets bekend gemaakt. Ook de vader, Aristide Melissas (47) raakte zwaargewond. Hij liep een zwaar hersentrauma op, werd onmiddellijk geopereerd en ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Zoon Daryl (16) had lichte verwondingen aan zijn hoofd en nek. Een neefje van de familie bleef ongedeerd, maar raakte wel in shock. De Belgische hockeyfederatie plaatste een bericht op zijn Facebookpagina ter nagedachtenis van de zwaar getroffen hockeyfamilie.

Bekijk het bericht hier:

Lees meer