Eén van de vragen die de fans zich terecht afvragen: "Is Charité voorgoed uit Thuis?"

Sinds ze is gaan studeren in Namen en haar vriend Renzo bijklust in De Frens, wordt amper nog met een woord gerept over Charité. Zullen we haar ooit nog terugzien in Thuis? Of is ze in alle stilte uit de reeks geschreven ...

Nu Jessica uit Thuis is vertrokken, vragen heel wat Thuisfans, tussen het gejammer van Tom door, wat er met Charité is gebeurd. Oké, ze ging een aantal weken geleden studeren in Namen. Om haar studies te kunnen financieren, nam haar vriend Renzo zelfs een tweede job aan als barman in De Frens. Charité zou elk weekend terugkomen, maar sinds ze in Namen zit, hebben we haar amper één keer gezien. En da's al weken geleden!

Wordt Charité net als Jessica uit de serie geschreven? Of is dat al in alle stilte gebeurd en moet enkel nog de begingeneriek worden aangepast? Thuis-producer Hans Roggen laat aan newsmonkey weten dat Aïssatou Diop, de actrice die Charité vertolkt, bevallen is in september en momenteel nog in bevallingsverlof is. "Maar of ze al dan niet terugkomt in de reeks? Dat kan en mag ik niet zeggen."

Nu slaat onze fantasie helemaal op hol! Zal Charité proeven van de excessen van het studentenleven en uiteindelijk nooit meer terugkeren naar Renzo? En wat dan met haar zoontje Joseph, voor wie Renzo momenteel zorgt? Of komt ze gewoon terug met gigantische katers of slechte schoolresultaten? Misschien zakt Renzo wel in elkaar? Twee jobs én een kind onderhouden, dat moet op den duur zwaar beginnen wegen, al ben je nog zo stoer als macho Renzo! Bovenstaande scenario’s zouden heel wat drama veroorzaken. Wij sluiten alvast niets uit, want het is de jongste tijd in Thuis verdacht stil rond Renzo en Charité. Zijn daar problemen aan het opborrelen?

Lees meer