Stranger Things-acteurs bewijzen bij James Corden dat ze ook belachelijk goed kunnen zingen

De kindacteurs van 'Stranger Things' waren deze week te gast in 'The Late Late Show' met James Corden. Ze gaven er een optreden met hun fictieve boysband 'The Upside Downs' en dat klonk opvallend goed.

Net als je denkt dat je niet meer van de kinderen van Stranger Things kan houden, komen ze met iets nieuws op de proppen. Deze keer waren de sterren van de Netflix-topper te gast in The Late Late Show van James Corden, die bekend staat om zijn leuke filmpjes waaronder de populaire Carpool Karaoke.

Multitalenten

De jongens van Stranger Things speelden mee in een sketch met James Corden. Daarin werd verteld dat ze een Motowngroep hadden die ze hadden opgegeven voor hun rollen in de populaire Netflix-reeks. In The Late Late Show zouden ze dan voor één keer terug samenkomen.

De jongens brachten samen met James Corden een medley van verschillende Motownhits. Zo zongen Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin en Noah Schnapp onder andere I Want You Back van The Jackson 5 en Motownklassieker My Girl van The Temptations. En dat deden ze alsof ze nooit iets anders gedaan hadden. Inclusief heerlijke danspasjes.

Bekijk hieronder zelf hoe goed de jongens het er vanaf brachten:

 

Lees meer