Rowan Atkinson wordt (weer) papa ... al is hij niet van de jongsten meer

Je kent 'm vooral van Mr. Bean, of misschien van z'n stand-up comedy, maar Rowan Atkinson heeft natuurlijk ook gewoone een gezin ... eentje dat blijkbaar aan uitbreiding toe was. Atkinson scheidden een tijdje terug van z'n vrouw, maar krijgt nu met z'n dertig jaar jongere vriendin een kindje. Atkinson 62 jaar. 

Rowan Atkinson, de bekende Britse komiek, zal niet enkel een reeks hilarische sketches als Mr. Bean achterlaten, maar ook drie kinderen. Tenminste, het derde is op komt, een kindje samen met z'n vriendin Louise Ford. Ford is 33, Atkinson 62, de twee zijn al sinds 2014 samen.

Derde kind

Atkinson heeft al twee kinderen uit z'n vorige huwelijk, hij was 24 jaar samen met Sunestra Sastry, een visagiste waarvan zelfs Stephen Fry ooit zei dat hij er een oogje op had. 24 jaar is objectief lang en al helemaal naar Hollywoodstandaarden: in 2014 was het sprookje uit en even later begon de komiek iets met Ford.

Louise Ford

Nu krijgen de twee samen dus een kindje. Wanneer de jongste Atkinson wordt verwacht, is nog niet duidelijk. Hij of zij krijgt er wel een broertje Ben (23) en zus Lily (21) bij. Mama-in-spe Louise Ford is 33 en actrice. Je kent haar in België vooral van Horrible Histories of The Windsors op Netflix.

Lees meer