Heidi Klum lanceert nu ook feestcollectie bij Lidl: verkrijgbaar vanaf 4 december!

Heidi Klum lanceert na het grote succes van haar eerste Lidl-collectie nu ook een feestcollectie voor de supermarkt. De feestelijke collectie bestaat uit glitterjurkjes, faux-furmantels en fluwelen rokjes. Ook deze keer zijn de prijzen het opvallendste, de prijzen van de items uit de collectie variëren van 7,99 euro tot 29,99 euro. 

Na het gigantische succes van de eerste collectie van Heidi Klum, maakt Lidl opnieuw een samenwerking met het Duitse topmodel en presentatrice bekend. Deze keer gaat het om een feestcollectie die zich specifiek richt op de komende feestdagen.

Luxueuze stoffen aan spotprijzen

De nieuwe feestcollectie van Heidi Klum draagt de toepasselijke naam #LETSCELEBRATE en bestaat uit verschillende feestjurkjes, jumpsuits, tasjes, pumps en jasjes. Het valt meteen op dat de collectie gebruik maakt van luxueuze stoffen. Maar dat is niet te merken aan de prijzen. Want ook deze feestcollectie is spotgoedkoop. De negentien stuks uit de collectie kosten allemaal tussen de 7,99 euro en de 29,99 euro.

Wie iets van de collectie wil, zal er waarschijnlijk snel bij moeten zijn op 4 december. Want de vorige collectie was in no time volledig uitverkocht. De collectie zal ook deze keer te koop zijn in de winkel en online op de Lidl-shop.

Dit zijn de feestelijke jurkjes uit de #LETSCELEBRATE-collectie:

© Lidl

Deze jumpsuit kan je ook kopen vanaf 4 december:

© Lidl

De handtasjes uit de collectie:

© Lidl

De mantel uit pluche (die waarschijnlijk de bestseller wordt) is verkrijgbaar in twee kleuren:

© Lidl

Ook deze individuele stuks die makkelijk te combineren zijn, maken deel uit van de collectie:

© Lidl

Wat is jouw favoriete stuk?

Lees meer