Nieuwe winkel van de H&M Group opent deze week in België: alles wat je moet weten over Monki

Na ARKET, Weekday, COS, & Other Stories en natuurlijk H&M zelf is het tijd voor de zesde winkel van de H&M Group om z'n deuren te openen in België. De allereerste Monki van ons land ligt op de Meir in Antwerpen. En dit is wat je over de nieuwe winkel moet weten. 

De groep rond de Zweedse modeketen H&M is groter dan je zou denken. Want naast de H&M zelf, heeft de groep nog heel wat andere merken in handen. De groep noemt deze winkels z'n 'Concept Stores', met elk hun eigen stijl en doelgroep. COS, & Other Stories, Weekday en ARKET hadden al een filiaal in ons land, maar vanaf vrijdag kunnen we ook Monki aan dat rijtje toevoegen. Want de keten opent dan haar eerste filiaal op de Antwerpse Meir.

Monki

Monki is eigenlijk het stoutere zusje van H&M. Waar H&M zich toespitst op de massa, richt Monki zich specifiek op een jonger, meer edgy publiek. De kleding van Monki is gewaagder, trendy en kleurrijk. Denk opvallende silhouetten, felle prints en unieke eyecatchers. De prijzen liggen in de lijn van de prijzen bij H&M. Dit in tegenstelling tot de andere merken van de H&M Group, zoals COS of & Other Stories, waar de prijzen een stuk hoger liggen.

Je kon de kleren van Monki in ons land al een tijdje online bestellen via de webstore van het merk, maar vanaf donderdag ga je dus ook gewoon echt in de winkel kunnen binnenwandelen. De winkel op de Meir zal maar liefst 550 vierkante meter groot zijn en zo de grootste Monki ter wereld worden.

De Monki op de Meir in Antwerpen opent nu vrijdag, 17 november, om 11 uur z'n deuren. De eerste 200 bezoekers krijgen 40 procent korting. Alle anderen die die dag komen shoppen, krijgen 20 procent korting.

Lees meer