Er verdwijnt opnieuw een Van den Bossche (en wellicht twee) uit ‘Familie’

Er zal weeral één van de Van den Bossches uit ‘Familie’ verdwijnen: Leen, vertolkt door Cathérine Kools, stapt na vijf jaar uit de serie. De beslissing zou in samenspraak met de producers van de reeks genomen zijn.

Cathérine Kools, ook bekend als Leen uit Familie, stapt uit de reeks. Dat vertelt de actrice zelf in Dag Allemaal. “Samen met de makers heb ik beslist dat het tijd was voor meer afwisseling”, klinkt het. “Dit leek ons een goed moment om mijn personage uit de reeks te laten verdwijnen. Allez, voor nu toch, want bij Familie weet je nooit natuurlijk. Omdat Familie de laatste jaren mijn hoofdbezigheid was, was er minder tijd om mijn andere interesses te exploreren. Die vuurtjes ga ik nu opnieuw aanwakkeren.”

Zoontje

Het is nog niet geweten hoe Leen precies uit de serie zal geschreven worden. Ze heeft een helse periode ondergaan in de ontwenningskliniek en heeft onder invloed vluchtmisdrijf gepleegd na een dodelijk ongeval. Leen zal nog tot januari 2018 in de soap te zien zijn. Wij verwachten dat haar zoontje Arthur wellicht mee zal verdwijnen. De jongste jaren zijn er al heel wat Van den Bossches uit Familie vertrokken. Leen is de dochter van Jan en zijn tweede echtgenote Nele.

Lees meer