Deze 7 beroemde seksuele misbruikers was je waarschijnlijk al vergeten

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

De laatste weken is er nogal wat ophef geweest over allerlei beroemdheden die beschuldigd werden van seksueel misbruik. Dit is echter niet allemaal zo recent als we denken. Deze zeven beroemdheden werden al veel eerder beschuldigd van dergelijke feiten. Wist jij nog wat deze mannen allemaal gedaan hebben?

1. Woody Allen

Woody Allen had naaktfoto's in zijn bezit van Soon-Yi, de twintigjarige adoptiedochter van zijn vrouw Mia Farrow. In 1997 trouwde hij zelfs met haar. Hij werd later door zijn eigen adoptiedochter Dylan Farrow beschuldigd van seksuele aanranding.

2. John Travolta

Travolta werd door drie verschillende mannelijke masseurs beschuldigd van aanranding, maar werd nooit veroordeeld. Sterker nog, Travolta blijft ontkennen dat de mannen hem ooit hebben beschuldigd.

3. Roman Polanski

De award-winnende filmregisseur werd veroordeeld voor het drogeren en verkrachten van een veertienjarig meisje. Als gevolg hiervan werd hij uit de VS gedeporteerd, maar toch kwam er geen kritiek uit de filmwereld. Hij blijft werken met topsterren, die hem vaak publiek loven.

4. Marlon Brando

Tijdens de opnames van de film 'Last Tango In Paris' verkrachtte Brando de toen negentienjarige actrice Maria Schneider. In de film is het ook een verkrachtingsscène, maar dit stond niet in het script en Schneider was hier niet van op de hoogte. Het ergste is dat niemand de actrice geloofde, tot regisseur Bernardo Bertolucci de feiten recentelijk bevestigde.

5. Alfred Hitchcock

Hitchcock randde een van de talentvolle actrices die hij zelf ontdekte meermaals aan, maar toch wordt er vaker getwijfeld aan haar verhaal dan aan het zijne.

6. Sean Penn

Sean Penn werd door zijn toenmalige vrouw Madonna beschuldigd van aanranding en hij zou haar ook opgesloten hebben in hun huis. Penn zou gedreigd hebben om Madonna's haar af te scheren, hij zou haar gekneveld en vastgebonden op een stoel hebben. Madonna zei ook dat hij haar pas zou vrijlaten als ze hem seksueel bevredigd had. Tot op heden is Penn niet veroordeeld en blijft hij een gevierd acteur.

7. Dustin Hoffman

Op 1 november van dit jaar deelden twee vrouwen hun verhaal over agressief en ongewenst seksueel contact met Oscar-winnend acteur Dustin Hoffman. Hoffman stuurde een verontschuldiging de wereld in, waarin hij vertelt dat hij 'respect heeft voor vrouwen en dat hij zich er verschrikkelijk bij voelt'.