Eerste teaser van 'Incredibles 2' toont dat baby Jack-Jack dan toch superkrachten heeft

Volgende zomer, 14 jaar na de eerste film van 'The Incredibles', komt Incredibles 2 in de zalen en vandaag werd de eerste teaser voor de film gelanceerd. En die lichtte al een tipje van de sluier over het verhaal. Zo zou die weleens veel te maken kunnen hebben met baby Jack-Jack. 

De Pixar/Disney-film The Incredibles kwam uit in 2004 en 14 jaar later komt er eindelijk een tweede film van de superheldenfamilie. En ook al zijn we nu misschien een beetje te oud geworden voor de doelgroep van de animatiefilm. Wij zijn al helemaal klaar voor een nostalgisch bezoekje aan de cinema in de zomer van 2018.

Superbaby

In The Incredibles maakten we kennis met de familie Incredible, waarvan alle leden over superkrachten beschikten. Allemaal, behalve ééntje. Baby Jack-Jack was de enige in z'n gezin die geen speciale superkrachten had. Tot nu. Want uit de trailer voor de Incredibles 2 blijkt dat Jack-Jack allerlei krachten heeft. Van laserstralen schieten met z'n ogen tot zichzelf in brand steken, de kleine Jack-Jack kan het allemaal. Dat belooft!

Bekijk hier de eerste teaser van Incredibles 2:

 

Lees meer