Het nieuwe K3-jurkje is er ... net op tijd voor Sinterklaas!

K3 lanceert voor in het teken van hun nieuwe film 'K3: Love Cruise' een nieuw jurkje. Na het regenboog- en cheerleaderjurkje, is het nu een lichtblauw jurkje, gebaseerd op wat de meisjes van K3 zelf dragen in hun nieuwe clip, 'Liefde is overal'. 

De verlanglijstjes voor de Sint hebben er weer een topper bijgekregen, want K3 heeft een nieuw jurkje uitgebracht. Na het regenboogjurkje en de roze cheerleadervariant van Play-O, is het deze keer een eenvoudig lichtblauw jurkje. Het jurkje is geïnspireerd op wat Hanne, Klaasje en Marthe zelf dragen in hun nieuwste clip Liefde is overal. En ook in de trailer voor K3: Love Cruise zien we het lichtblauwe jurkje opduiken.

Slecht nieuws voor volwassen K3-fans

Hoewel je kleine zusje of nichtje (of broertje en neefje) binnenkort zal kunnen schitteren in het schattige jurkje, moeten we de oudere K3-fans teleurstellen. Voorlopig is het jurkje enkel in kindermaten te koop bij JBC. Of het later ook in volwassen maten beschikbaar zal zijn, zoals bij de vorige jurkjes wel het geval was, is nog niet geweten.

Bekijk hier de nieuwste clip van K3, Liefde is overal:

 

Lees meer