Ronaldo krijgt eerherstel na mislukt mormel van een borstbeeld

Voetballer Cristiano Ronaldo heeft opnieuw een borstbeeld gekregen. En hoewel het vorige een grote - maar hilarische - flop was, lijkt het beeld deze keer wél op hem. 

Iedereen kent hem nog wel, het mislukte borstbeeld van Cristiano Ronaldo. De voetballer kreeg een borstbeeld in de luchthaven van Madeira, zijn geboortestad. Die luchthaven werd namelijk omgedoopt tot 'Aeroporto Cristiano Ronaldo'. En daar hoorde natuurlijk een toepasselijk borstbeeld bij. Het beeld werd gemaakt door kunstenaar Emanuel Santos en zag er nogal ... euhm, speciaal uit. Volgens de maker was het een "kwestie van smaak". En was Ronaldo zelf tevreden met het borstbeeld.

Het beeld zorgde voor veel hilariteit online en mensen lachten zich een breuk met de verschillende memes over het borstbeeld. Dezelfde artiest maakte later ook een borstbeeld van Gareth Bale en ook die was, laten we zeggen, een beetje abstract.

Eerherstel

Nu kreeg Ronaldo opnieuw een borstbeeld, ditmaal voor het museum van Real Madrid. Er werd, om begrijpelijke redenen, gekozen voor een andere kunstenaar. De eer was weggelegd voor Jose Antonio Navarro Arteaga en die leverde puik werk. Ronaldo heeft nu dus wél een borstbeeld waar hij trots op kan zijn.

En zeg nu zelf, het is een hele verbetering:

Lees meer