11 dingen die je liever doet dan te staan koken

Koken, het is niet iedereen zijn dada. Na een lange dag op kantoor of in de aula, kom je thuis en dan moet je nog die potten en pannen bovenhalen om vervolgens een uur te zwoegen om ook maar 1 hap te kunnen eten. Oh, en dan zou je maaltijd het liefst ook nog eens gezond moeten zijn! Ugh. Hier zijn 11 dingen die we véél liever doen dan in de keuken staan: 

1. Een aflevering van Friends kijken

© Giphy

Of the Big Bang Theory of New Girl, ... Met maar 20 minuten per aflevering is het dé perfecte tijdsbesteding terwijl de slimme stomer van Mealhero je vis en groentjes klaarstoomt. Tegen de tijd dat de laatste grap verteld is, kan je je bord overladen met heerlijke groenten.

2. Of met je hond gaan wandelen

© Giphy

Het beestje heeft al een hele dag op je gewacht. Dan ga je liever met hem wandelen in plaats van eerst nog de keuken in te duiken.

3. Een kleine work-out in je living...

© Giphy

Lang stilzitten hoort tegenwoordig bij het dagdagelijkse leven. Een mini work-out van zo'n 20 minuutjes is dan ook veel leuker in plaats van over je aanrecht gebogen te staan en wortelen te snijden.

4. ... of een andere soort work-out ;-)

© Giphy

Het hoeft niet altijd lang en uitgebreid te zijn. If you know what we mean.

5. Met je beste vriend(in) bellen

© Giphy

Terwijl je op je gemak in de zetel zit met een heerlijk, welverdiend glaasje.

6. Of een goed douchke nemen

© Giphy

Na een lange dag kan een lekker hete douche net dat zijn wat je nodig hebt om te ontspannen.

7. Jezelf een manicure geven...

© Giphy

Nagels knippen, vijlen, lakken,...

8. ... of een matchke FIFA spelen

© Giphy

Je kan 1 match, 2 keer 7 minuten, perfect spelen terwijl je groentjes en vlees staan te stomen in de Mealherostomer. Perfect!

9. 20 minuten powernappen

© Giphy

Dan ben je uitgerust om na het eten nog een stapje in de wereld te zetten ;-).

10. Of een heerlijke massage krijgen van je lief

© Giphy

Niemand zegt hier 'neen' tegen ;-).

11. En last but not least: gewoon lekker chill door je Instagramfeed scrollen

© Giphy

Op je zetel neerploffen en ongestoord door je Instagramfeed scrollen, terwijl je gezonde maaltijd staat te garen? Zalig toch!

Het is niet gemakkelijk om een gezonde, lekkere maaltijd uit je mouw te schudden op het einde van een lange dag. Mealhero is een nieuw initiatief waarbij je met een slimme stomer je groentjes, vlees en vis kan klaarmaken in slechts 20 minuten waarbij je zelf amper een vinger moet heffen! Tot 4 december loopt er een crowdfundingcampaign waar je de stomer en maaltijdenpakket al kan kopen met 90 euro korting!

© Mealhero

Lees meer