Dit is waarom Astrid Coppens opnieuw in België wil komen wonen

Wij leerden Astrid Coppens allemaal kennen toen ze nog in L.A. woonde, haar eigen wonderland, met den John. Maar nu ze mevrouw Coppens is, en de twee mogen dromen over een eigen gezin, denkt Astrid opnieuw aan een eigen stek in het koude Belgenlandje, en daar is één reden voor. 

“Ik had nooit gedacht dit te zeggen, maar ik heb vastgesteld dat ik Vlaanderen in al die jaren echt heb gemist." Dat zegt een goudeerlijke Astrid Coppens aan Het Belang Van Limburg. "Vooral de eerlijkheid van de mensen is hier zo anders. Normen en waarden zijn dingen die ze in de States precies zijn vergeten. Vroeger stond ik daar niet bij stil, maar het deed deugd om de Vlaamse mentaliteit weer te omarmen.”

Scheiden van den John

En dus zit er de komende tijd misschien wel een verhuis in. Want momenteel ligt Astrid nog in scheiding met haar ex-man, John Bryan. Maar eens die scheiding erdoor is, hangt ze niet meer vast aan de levensstijl in Malibu.

“In Los Angeles was de sky de limit vroeger," zegt ze nog. "Ik vond het er het beloofde land. Die zorgeloze tijd is definitief verleden tijd. Ik moest me nooit aan dingen irriteren, nu wel.”

Merksem, Wonderland

Mocht de Antwerpse samen met haar Bram een gezin willen stichten, dan doen ze dat dus in België: "Het lijkt me beter dat in Vlaanderen te doen. Vlaamse scholen zijn veel beter." Het weer is natuurlijk stukken beter in L.A., en ook haar man heeft een carrière in Hollywood, maar daar valt vast een mouw aan te passen. Is Merksem het nieuwe Wonderland voor Astrid en co.? De tijd zal het uitwijzen?

Lees meer