'Jersey Shore' komt terug MET originele cast!

MTV komt met een reboot van een van hun klassiekers. Met 'Jersey Shore' brengt het een van de originele realityprogramma's terug op televisie. En dat is niet het enige goede nieuws. Fans van het origineel zullen hun hart volledig kunnen ophalen, want de serie zal terugkeren mét de originele cast (op ééntje na). Binnenkort kunnen we dus weer genieten van 'gym, tan, laundry' en een hoop gefeest!

Geordie Shore, The Valleys, maar ook bij ons met het Vlaams-Nederlandse Oh Oh Cherso. Jersey Shore is een van de originele reality-programma's en legde dan ook de basis voor een hoop spin-offs. Gisteren zond MTV de eerste aflevering uit van een zoveelste afgeleide show: Floribama Shore. Maar dat was niet het grootste nieuws van de dag. Want MTV kondigde aan dat de moeder aller party-realityprogramma's zijn terugkeer zal maken!

Guido's

Maar dan moest het beste nieuws nog komen. Want het wordt weer 'GTL, baby!', want de originele cast zal terugkeren voor Jersey Shore Family Vacation! Enkel Sammi haakt af. In 2018 zullen we dus weer volop kunnen genieten van Deena, Pauly D, JWoww, Vinnie, Ronnie, Snooki en 'the Situation'.

De terugkeer volgt op een eerdere reünie van de acht realitysterren in het E!-programma Reunion Road Trip. En hoewel het van 2012 geleden is dat we de guido's hebben gezien, lijken ze geen haar veranderd! In een teaser voor die reünieshow (zie video) lijkt de serie nooit te hebben stilgelegen en haalden Pauly en 'the Situation' al meteen een paar van hun iconische oneliners boven.

Zo kondigde MTV de terugkeer van Jersey Shore aan:

Binnenkort is het dus weer T-shirt-time!

Cabs are here!

Lees meer