De eerste film van Astrid Bryan flopt gigantisch: amper bezoekers

De acteercarrière van Astrid Bryan, nu ook bekend als Astrid Coppens, kent geen al te goed begin. Na vernietigende recensies blijft ook het publiek weg bij haar filmdebuut. 'Verborgen Verlangen' lokte de afgelopen dagen maar zo'n 12.500 mensen naar de cinema.

"We hebben gegokt en verloren", zegt Isabelle Couvreur van Kinepolis Film Distribution (KFD) in Het Nieuwblad. "We gingen ervan uit dat een film met een celebrity zoals Astrid garant zou staan voor een grote opkomst, maar dat blijkt dus niet zo."

Nochtans zat een slecht openingsweekend er al aan te komen. Verborgen Verlangen kreeg veel kritiek van recensenten. Hoewel sommigen de acteerdebuut van Astrid Coppens nog spaarden, werd de film zelf wel afgemaakt.

Nieuwe tegenvaller voor Astrid

De film kan zich natuurlijk nog herstellen in de komende weken, maar amper 12.500 bezoekers in de eerste dagen is wel een heel zwak resultaat. Zeker als je weet dat daarbij de 2.400 genodigden van de première meegeteld worden.

Het floppen van Verborgen Verlangen is een nieuwe tegenvaller voor Astrid Coppens, want ook een nieuw seizoen van Astrid op VIJF lijkt allesbehalve zeker. Alleen bij een eventuele zwangerschap zou de zender een nieuw seizoen zien zitten.

Lees meer