Nick Cave & The Bad Seeds en Queens Of The Stone Age zijn de eerste headliners voor Down The Rabbit Hole

Bij onze Nederlandse vrienden van Down The Rabbit Hole zijn ze naar buiten gekomen met hun eerste lichting namen en die is meteen stevig. 23 namen zijn er vandaag al, op 1 december start de ticketverkoop.

De twee namen die het meest in de kijker lopen zijn de twee headliners: Queens Of The Stone Age en Nick Cave & The Bad Seeds, twee van de headliners.Daarmee heeft Down The Rabbit Hole ook al twee namen die ook op Rock Werchter staan.

Maar ook David Byrne komt langs, ooit het opperhoofd van de Talking Heads, net als Franz Ferdinand, bluesman Fink, Nils Frahm, Calexico, Portugal The Man en Sampha die dit jaar nog de Mercury Prize won.

De Belgen worden voorlopig vertegenwoordigd door J. Bernardt en Tamino, maar daar zullen er vast en zeker nog bij komen!

Tickets

Een festivalticket kan je verkrijgen vanaf 1 december. Een ticket voor het gehele festival - inclusief camping en vervoer naar het terrein - kost 149 EUR.

Het is ook mogelijk om je tickets gespreid te betalen, in drie termijnen.De eerste termijn loopt tot 28 februari 23:59u (of zolang er tickets zijn) en je betaalt €66,50. Op 27 maart en 27 april wordt via automatische incasso €50,- ingehouden. Het totaalbedrag komt daarmee op €166,50 (€149,- voor het ticket, €10,- servicekosten en €7,50 handlingkosten gespreid betalen).

Alle info op de website van het festival.

Lees meer