Dimitri Vegas en Like Mike verrassen vriend en Antwerpenaar met nieuw project

Vanaf zaterdag 9 december is iedereen welkom in het magisch winterwonderland van Antwerpen. 'Winter in Antwerpen' gaat écht van start met een concert van Dimitri Vegas en Like Mike. De wereldberoemde dj's zullen spelen op de Kathedraal. Ja hoor, de twee broers brengen alweer hun zogenaamde 'Madness' mee naar Antwerpen. 

Dimitri Vegas & Like Mike staan in december niet alleen op het podium in het Sportpaleis, maar ook op Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen. De bekende dj's geven een concert vanop de Kathedraal om het feest 'Winter' officieel te laten starten.

Bringing the madness (again)

Het kerstevent Winter start op zaterdag 9 december en gaat door op de Scheldekaaien, Grote Markt, Groenplaats, Handschoenmarkt en het Steenplein. Het wordt dus een hele site in kerstsfeer! Eigenlijk gaan de deuren al open om 11 uur, maar iedereen zal op het officiële startsignaal van het dj-duo wachten om 17 uur.

De twee dj's zullen hun grootste hits spelen vanop de Kathedraal en worden bijgestaan door stadsbeiaardier Liesbeth Janssen. Het wordt de eerste keer dat de beiaard dansmuziek zal produceren.

Wat nog?

Nadien zal schaatser Kevin Van der Perren een show geven op de ijspiste en wordt de reuzenkerstboom naast de Kathedraal ingehuldigd (Yay!). In de Spiegeltent aan het Steenplein zal Jan Cleymans en zijn band Portatief amusementsmuziek van de afgelopen 100 jaar brengen.

Last but not least, zal Jef Neve nog een concert geven aan de Scheldekaaien. Naast pianospelen, zal hij ook nog een orkest van 14 strijkers dirigeren. Het zingen zal voor Natalia zijn.

Sfeer verzekerd!

Lees meer