Beelden van feestende David Goffin na Davis Cup uitgelekt ... en het hemdje mocht uit

België greep net naast de fel gegeerde Davis Cup, maar toch mogen we trots zijn op onze tennissers. Goffin speelde weer magistraal tennis tegen Tsonga en bevestigde daarmee zijn supervorm nadat hij eerder al de finale van de Masters, het officieuze wereldkampioenschap, had bereikt. Na een periode van enorme focus kon de riem er dus even af voor onze toptennisser. En hij liet de teugels meteen heel goed vieren. 

Vooral nationale trots David Goffin speelde weer een fenomenale partij tegen Jo-Wilfried Tsonga. Goffin maakte eerder ook al indruk op de Masters, waar hij de finale bereikte. Voor David volgt er na een paar zware paar maanden nu een korte rustperiode.

Gaan feesten met ... de Fransen?

Een zilveren medaille op de Masters en ook een tweede plaats op de Davis Cup: Goffin greep twee keer net naast de titel, maar zijn traject was toch een feestje waard. Hij trok er na de Davis Cup dan ook op uit met ... de Fransen.

Gaan feesten met je tegenstander lijkt misschien wat raar, maar in de twee kampen zijn er veel vrienden. David Goffin is zo heel goed bevriend met de man die Steve Darcis, en met hem heel België, de doodsteek gaf: Lucas Pouille.

Pouille was ook niet de enige die Goffin vervoegde. Ook Richard Gasquet, Pierre-Hugues Herbert en kapitein Yannick Noah zouden tot in de late uurtjes blijven feesten zijn in de Rijselse discotheek Le Network. En er moest blijkbaar een hoop druk van de ketel bij Goffin. Die maakte er een enorm feestje fan. En daarbij mocht zelf z'n hemd uit.

Zo ging Goffin feesten na de Davis Cup:

Feest ze maar David, je hebt het verdiend!

Lees meer