Tattoo van dit meisje is helemaal verkeerd gelopen en nu dreigt ze haar oog te verliezen

Vooraleer je een tattoo laat zetten, moet je altijd twee keer nadenken. Vooral als je jouw oog laat tatoeëren ... Catt Gallinger kan daar van meespreken, want het model liet zo'n oogtattoo zetten en dat liep niet goed af. De kans zit erin dat Catt haar oog moet laten weghalen. Twee keer nadenken dus ...

Catt Gallinger heeft heel veel spijt van haar tattoo. Haar vriendje tatoeëerde haar oog, maar heeft duidelijk iets verkeerd gedaan. Sindsdien ziet haar oog blauw, is het opgezwollen en laat ze paarse tranen. Het model loopt nu risico om haar oog zelfs te verliezen.

Het Canadese model wou zo'n oogtattoo omdat ze zich meer thuis wou voelen in haar lichaamN Nu waarschuwt Catt anderen over de gevaren en spoort ze hen aan om er eerst goed over na te denken.

Waarschuwing

Veel mensen lopen zonder problemen rond met een tattoo op hun oog. Maar bij Catt is er duidelijk iets misgelopen. Het probleem werd bij haar veroorzaakt door onverdunde inkt en een verkeerde injectie. "Er zijn meerdere mensen die kunnen bevestigen dat mijn nazorg goed was", zegt Catt. Dus daar zal het niet aan liggen.

De Canadese wil dit met de wereld delen om iedereen te waarschuwen. "Ik deel dit met jullie om te waarschuwen en aan te raden om eerst research te doen. Controleer de persoon die de procedure zal uitvoeren en hoe hij dat ook doet." Een gewaarschuwd man is er twee waard ...

Oog verliezen

Catt postte op haar Instagram dat ze geopereerd werd. "Als dit niet werkt, is mijn hoornvlies veel te dun en heeft het een hoog risico op scheuren. Als het breekt, raak ik mijn oog kwijt." Catt spreekt over een "enorme fout". De kans zit er natuurlijk ook in dat haar oog zal herstellen, maar dat zal niet voor snel zijn.

Nu moet Catt naar een specialist om te zien of haar oog kan gecorrigeerd worden. "Als het niet gecorrigeerd wordt, loop ik risico om blind te worden." In een laatste update zegt ze dat de pijn en irritatie geminderd is, maar haar zicht niet verbeterd is. "De kleuren zijn nu wel lichter, maar dat komt waarschijnlijk door de inkt die omslaat."

Bekijk hieronder hoe het oog van Catt eruit ziet:

Lees meer