10 magische kado's voor Hem onder €25

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Even zonder inspiratie tijdens de voorbereiding op de feestdagen? Hier 10 budgetvriendelijke, magische en vooral zéér leuke ideetjes voor hem of hen.

1. Koel stenen ~ Sagaform

Tijdens de zomermaanden is het wel zo handig om je wijn of martini koel te houden met bevroren druiven. Maar hoe doe je dit met winterdrankjes zonder ze te verdunnen? Sagaform vond dé oplossing : koelstenen uit graniet. 2 uren in de diepvries en klaar.

Prijs : € 18,33 voor 9 stuk

2. Tandenstoker Tover Konijn ~ Alessi

Een nieuw jaar, nieuwe goede voornemens. Is hij een roker kan dit wel eens hét leven -en relatie- reddend cadeau zijn. De Magic Bunny tovert op vraag steeds een tandenstoker tevoorschijn. Ook aanbevolen voor nagelbijters.

Prijs : €21

3. Spare Some Change ~ Artori

Muziek is uiteraard altijd magisch! Maar geloof het of niet, dit silhouet verzamelt niet enkel muntjes. Soms laat hij er ook verdwijnen....

Prijs : € 22,99

4. Dubbelwandige Koffieglazen ~ Flöz Design

Deze dubbelwandige espressoglazen houden je koffie lekker warm en je handen koel. Ze zijn daarbij door hun fijne, minimalistische stijl ook nog eens uitermate geschikt om aperitiefhapjes in te serveren. Goeiemorgen morgen, laat het smaken!

Prijs : € 17,95 voor 2

© Flöz Design

5. Ultiem Verlangen ~ Kinky Edition

De titel zegt het al.... Na de Classic versie is er nu ook een Kinky Editie verschenen. Te spelen op eigen risico.

Prijs : € 23,73

© EasyToys.nl

6. Gepersonaliseerde Keukenschort ~ YourSurprise

Komen Eeeeten!!! Je hebt geen idéé wat er gebeurt als deze schort wordt aangetrokken. Crème Brûlée Juste ... Eend á l'Orange Parfait .... Symfonie van de Zee.... Een Hapje!!

Prijs : € 19,95

© YourSurprise.be

7. Bluetooth Sleutelvinder ~ Smart

We kennen het allemaal wel. Sleutels of portefeuille die plots verdwenen zijn. Dan komt de Smart Sleutelvinder wel héél handig van pas. Door hem te koppelen aan je GSM kan je makkelijk je sleutelbos óf smartphone terug vinden door de laatste localisatie gegevens. Laat dit je aub niet op verdere duistere gedachten brengen.

Prijs : € 19,95

© CoolGifts.com

8. De Sheldon Vouwplank

Zoals gezien in 'The Big Bang Theory'.... de enige en echte Sheldon Propere Vouw Plank. Als sneeuw voor de zon verdwijnen alle frustraties bij het vouwen van crisp wasgoed. In 1 klap -minstens- 2 mensen blij. Leve de vrede!!

Prijs : €12,95

© CoolGift.com

9. Buddy Kapstokken ~ Umbra

Zijn er reeds kindjes in huis of is hij zelf nog een beetje .... speels? Geen nood! De Buddy kapstokjes komen in 2 sets van drie verschillende kleuren, zwart of wit en ZULLEN aanzetten tot orde en discipline!!!

Prijs : € 20

© Fonq.be

10. Rocking Glass ~ Sagaform

En als er nu 1 iets is waar de feestdagen gekend voor zijn.... Met deze glazen is het -bijna- onmogelijk te morsen. Door zijn bolle bodem kunnen ze gerust een tikje krijgen en blijven ze (zoals velen onder ons deze komende periode) gewoon een beetje in het rond tollen.

Prijs : € 19,95 voor 6

© Sagaform Design