Hell yeah! Call of Duty pakt uit met eerste event, Winter Siege

Bereid je samen met je maten voor op winterse gevechten in Call of Duty: WWII's eerste community-evenement -- Winter Siege. Ontvang gratis supply drops, doe mee aan 2XP Playlists, geniet van tijdelijke content en verzamel speciale seizoensvoorwerpen tot Winter Siege op 2 januari 2018 eindigt.

 

Carentan, een van de populairste multiplayer-maps uit de geschiedenis van Call of Duty, krijgt tijdens het Winter Siege-community-evenement een speciaal winterthema. Het besneeuwde Carentan verplaatst je naar de ijskoude winter van 1944 en is alleen tijdens het Winter Siege-evenement gratis toegankelijk voor alle spelers.

In elke week dat je deelneemt aan het event krijg je als speler een nieuwe kans om 2XP te verdienen. Dit doe je in een mix van multiplayer-maps en -modes, inclusief een klassieke game mode die voor eventjes terugkeert, namelijk Gun Game. Er zijn ook tijdelijk winterse wapens beschikbaar die je helpen in de verhitte en spannende strijd. Meer info vind je hier terug.

Je kan de Call of Duty®: WWII Season Pass aanschaffen om de Carentan-bonusmap het hele jaar door te spelen. Je krijgt dan ook toegang tot nieuwe map packs die later uitkomen in 2018. Wat een deal!

Lees meer