Het beste nieuws van de dag: wij geven een kortingscode aan al wie naar The Little Mermaid wil gaan

Niets is zo zalig als tijdens de kerstperiode genieten van een geweldige musical. Hét spektakel dat je dit jaar moet gezien hebben, is The Little Mermaid. Zeker de Disney-fans onder ons zullen hun hartje kunnen ophalen tijdens deze prachtige show. Bovendien hebben wij heel leuk nieuws voor jullie, want via newsmonkey krijg je een exclusieve korting van 15%. Lees dus snel verder ;-).

We kennen allemaal wel het verhaal van de Kleine Zeemeermin Ariël die verliefd wordt op de knappe prins Erik en bijgevolg niets liever wil dan als mens verder te leven en de oceaan te laten voor wat ze is. Voor zij die nog nooit van het sprookje gehoord hebben (who are you people?!), zullen we verder niet al te veel spoilen. Wat we wel kunnen zeggen, is dat de hoofdrol wordt vertolkt door Ianthe Tavernier die momenteel de ene geweldige prestatie na de andere neerzet in het populaire één-programma Steracteur Sterartiest. Ze hadden niemand beter kunnen casten dan Ianthe, want we weten nu al wat voor een prachtige stem ze heeft. Ook de andere namen die we in de castlijst zien staan, beloven ons dat het een musical van formaat zal worden. Daarbij hebben we met onze eigen ogen en oren al kunnen aanschouwen wat voor zang- en acteertalent er op het podium in Flanders Expo Gent zal staan. Newsmonkey mocht namelijk een exclusief kijkje achter de schermen nemen:

En dan nu het beste nieuws dat je vandaag al hebt gehoord ...

Heb jij ook zo veel zin gekregen om naar The Little Mermaid te gaan kijken? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou, want elke newsmonkey-fan kan een exclusieve code gebruiken en zo 15% korting scoren op een ticket voor hét musicalspektakel van het jaar. Deze code geldt enkel voor een beperkt aantal shows, dus wees er snel bij.

We sommen hieronder alle voorstellingen op waarbij je de code kan gebruiken. Kies dus de show waarvoor jij wil reserveren en geef vervolgens onderaan de ticketpagina de kortingscode 'botje' in. Bestellen doe je via www.thelittlemermaid.be.

You're welcome ;-). Geniet van de show!

Meer over de Kleine Zeemeermin vind je hier