Seks op het strand, op klaarlichte dag? Dit koppel had héél veel goesting (en weinig schaamte)

Soms heb je goesting. Veel goesting. En dan zit je toch net volledig geïnstalleerd op je strandhanddoek zeker? Maar goed, hoe groot is de kans dat, als je toch even kort van bil gaat, iemand je filmt en op Instagram zet? Wel. Vrij groot. 

Wie van deze twee briljante idioten dacht dat het een goed idee was om toch niet terug te gaan naar het appartement om daar een potje te vrijen, we zullen het nooit weten. Maar dat je perfect seks kan hebben op het strand met relatief veel kleren aan en tóch gespot kan worden, dat weten we nu wel. Want dat is wat het koppel op de foto's voorheeft.

Kijken mag, aankomen niet

Zij konden zich op het bekende Henley's beach, bij Adelaide in Australië blijkbaar niet meer inhouden. Dat blijkt toch uit de beelden die een instagramster online zette. Op zich geen nieuws, wellicht is er elke dag wel ergens een koppel aan het vozen op een strand. Maar deze beelden zijn blijkbaar herkenbaar genoeg om op één dag meer dan 100.000 views te verzamelen.

Mocht je je dus afvragen of het een strak plan is om op het strand je sexytimes te starten. Nee. Al is het maar omdat dat in de meeste landen ook gewoon illegaal is. Ja, ook op een naaktstrand. In België kan je dat op een boete komen te staan van zo'n 500 euro. Je kan er ook een jaar cel voor krijgen, al is dat niet erg waarschijnlijk. Wat er dan gebeurt als je ook in die cel nog eens ... maar laat ons niet op de feiten vooruitlopen.

Kan dat goedkoper?

Ter info: er zijn goedkopere stranden dan dat van pakweg De Panne om een boete te krijgen voor openbare zedenschennis: het strand van Barcelona deelt boetes uit tot 400 euro. In Portugal kost het dan weer tot 50.000 euro, daar hou je dus beter je kleren aan. En mocht je nu toch écht sex on the beach willen: zo'n cocktail kost gemiddeld 7 à 10 euro. 't Is maar een idee.

Voor wie inspiratie zoekt: je kan het filmpje hier bekijken.

 

Lees meer