Dit koppel doet het gewoon op de rug van een schaap en stopt niet als ze betrapt worden!

In Nieuw-Zeeland werd een koppel betrapt terwijl ze seks hadden op een schaap. Voor je denkt dat het hier om bestialiteiten gaat, het is wel degelijk een standbeeld van een schaap. Een groep jongeren filmde het tafereel vanuit de auto en juichte het koppel toe, dat gewoon verder deed. 

Opschudding in het Nieuw-Zeelandse Dunedin, waar zaterdagnacht een koppel betrapt werd terwijl ze seks hadden op een standbeeld van een schaap. Ze werden betrapt door een paar jongeren die in een auto voorbijreden. Ze legden het tafereel vast op camera, terwijl ze het koppel luidkeels aanmoedigden.

Don't stop me now

Metro sprak met de 23-jarige jongeman die de beelden maakte. "We reden rond toen een van de meisjes in onze auto plots begon te lachen." Het meisje had het koppel 'schapenneukers' gespot op de hoek van de straat. "Ze hadden seks op het schaap. Ik denk dat het een weddenschap was of zo. Ik dacht bij mezelf: 'wat een held.'"

De vrienden in de auto filmden het koppel, terwijl ze hen luidkeels toejuichten, maar dat hield het koppel niet tegen. Integendeel zelfs, de man zwaait eens naar de auto en doet gewoon verder. "Een van m'n vrienden plaatste de video online en iedereen kon ermee lachen" laat de jongen weten. "Behalve mijn mama, zij vond het niet grappig."

Strafbaar

Het avontuurtje van het koppel kan echter nog een serieus staartje krijgen. Want seks in het openbaar is in Nieuw-Zeeland strafbaar, met een gevangenisstraf die kan oplopen tot twee jaar. Voorlopig zit het koppel wel safe, want er heeft (nog) niemand klacht ingediend. De politie van Nieuw-Zeeland heeft wel opgeroepen om dergelijke incidenten aan te geven bij de politie in plaats van het gewoon te filmen.

Bekijk de video hier:

 

Lees meer