Dit zijn de leukste kerstcadeautjes onder de 20 euro

Ben jij nog op zoek naar leuke cadeautjes, maar wil je liever niet teveel geld uitgeven? Wij zochten voor jou de tofste en origineelste cadeautjes onder de 20 euro!

Roses et Reines - 19 euro

© L'Occitane

Dit geschenksetje van L'Occitane ruikt naar rozen en bevat een stuk zeep, een douchegel en een handcrème. Ideaal om de koude winter door te komen en het perfecte cadeautje voor je nicht die altijd verkleumde handen heeft en al vooruitkijkt naar een fleurige zomer.

Steve Aokikousen - 10 euro

© Happy Socks

Electro house-artiest Steve Aoki heeft samengewerkt met Happy Socks voor een eigen kleine collectie. Het resultaat zijn vrolijke en felgekleurde kousen en boxershorts. Wie meer dan 20 euro wil uitgeven, kan ook de gift box set kopen, die -hoe kan het ook anders- in een taart zitten verpakt.

Draadletter - 6,5 euro

© HEMA

Een stijlvol en persoonlijk cadeau, dat is deze draadletter van HEMA. Het hele alfabet kan je kopen, zo kan je gelijk welk lid van je familie blij maken met een nieuw ornament voor op de kast.

Vintage letterbord - 19,95 euro

© MegaGadgets

Na de lightboxes zijn deze vintage letterbordjes de nieuwe hype in interieurland. Verras je vriend of vriendin met dit leuke cadeautje en zet er alvast een persoonlijke boodschap op, om je cadeautje nog leuker te maken.

Smartphone projector - 19,95 euro

© GadgetHouse

Met je smartphone maak je vaak leuke filmpjes, maar met deze projector van Gadgethouse kun je ten volle genieten van je regisseurskunsten. De thuisbioscoop is nu verlaagd in prijs en kost net geen 20 euro. Haal de popcorn ook maar in huis!

Poezenmok - 5,99 euro

© H&M

Voor je kleine zusje of je eeuwig single vriendin, is deze aaibare poezenmok een leuk cadeautje. Zachtroze en katjes ineen, wat wil je nog meer? Er zijn ook bijhorende kommetjes en bordjes om de set te vervolledigen.

Best Kid Ever-trui - 19,99 euro

© JBC

Wil jij je mete- of petekindje tonen hoe graag je hem of haar ziet? Dan is deze mooie trui van JBC het perfecte cadeau! Voor net geen 20 euro geef jij de boodschap dat jouw mete- of petekindje het leukste kind ooit is én heeft hij of zij het de hele winter lekker warm.

Een dagje sauna - 14,99 euro

© Groupon

Wil jouw tante eens een dagje uitblazen, weg van haar kinderen? Een dagje genieten, zonder ver weg te gaan? Dan is een dagpas voor de sauna een keitof idee! Voor 14,99 euro kan je tante dankzij Groupon een dag uitblazen en genieten van verschillende sauna's en stoombaden.

One Line a Day - 16,20 euro

© Asos

Een soort van dagboek, maar dan in microversie. In dit boekje van Asos krijg je de ruimte om vijf jaar lang elke dag één zinnetje te schrijven. Het resultaat zal een reis door te tijd zijn en je vaak doen terugdenken aan kleine momenten en grootse gebeurtenissen.

Kopje van Kopje - 16,22 euro

© Asos

Nog op Asos verkopen ze nu dit überschattige tasje van Kopje uit onze favoriete Disneyfilm Belle & Het Beest. Voor minder dan 20 euro bezorg je die Disneyfan in je vriendenkring zo'n grote glimlach dat je de rest van het jaar complimenten zal krijgen over je cadeaukeuze.

Spiderman eierdopje en toastbedrukker - 12,15 euro

© Asos

Je kleine broertje of misschien zelfs je papa is een fan van actiehelden? Wat kan je dan beter kopen dan dit leuke eierdopje met de looks van Spiderman? Je krijgt er ook nog een plaatje bij waarmee je je toast kan voorzien van de tekst "The Amazing Spider Man".