Kandidaten Temptation Island vertellen wekelijks op de sofa van Goedele Liekens over hun seksuele avonturen

Temptation Island krijgt er dit jaar nog een dimensie bij op de website van VIJF. De deelnemers zullen er aan Goedele Liekens komen uitleggen waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt, en wat er door hun hoofd spookte. Voor wie nog een extra portie hilarische uitspraken wil.

Het programma dat zogezegd niemand gezien heeft, maar waar toch iedereen over kan meepraten. Temptation Island is al enkele jaren de guilty pleasure van Vlaanderen. En wie toch stiekem kijkt, kan dan dat nu ook op de website van VIJF doen. Goedele Liekens krijgt er haar eigen show waarin de deelnemers komen napraten over hun avonturen. In 'Goedele On Top' krijgen we bijvoorbeeld te horen waarom bepaalde mensen elkaar verleid hebben, waaraan ze dachten toen ze nadien de beelden te zien kregen. En wat is er nu écht gebeurd?

De online show na de uitzending maakt volgens VIJF deel uit van de digitalisering. En het moet ervoor zorgen dat we de dag nadien nog meer hebben om over te praten. Eerder was er op de Facebook-pagina van VIER bijvoorbeeld ook een extra online show rond De Mol, waarin Gilles Van Bouwel telkens twee bekende gasten ontving.

"Tetten zijn tetten"

Je zal Goedele Liekens en de Temptation Island-deelnemers dus alleen op je smartphone, tablet of PC aan het werk kunnen zien. Langzaam maar zeker lopen zo de berichten binnen over het nieuwe seizoen van Temptation Island, dat in het voorjaar op televisie te zien zal zijn. Zo zat één van de verleidsters deze week in de eindejaarsshow van Gert Verhulst, en ze maakte meteen indruk. "Tetten zijn tetten!" Laat 2018 maar komen ...

Lees meer