Man laat 100.000 euro door vingers glippen in spelshow terwijl het antwoord gewoon op z'n T-shirt staat

In de Spaanse tv-quiz 'Ahora Caigo' is een kandidaat erin geslaagd om het foute antwoord te geven, terwijl het juiste antwoord op z'n T-shirt was af te lezen. Voor 100.000 euro kreeg de man, Alberto genaamd, de vraag wat Steve Rogers is in 'The Avengers'. Alberto antwoordde 'dokter' terwijl er in het groot 'Captain America' op z'n T-shirt te lezen stond. 

Het lijkt een sketch uit de Spaanse versie van Wat Als?, maar het gebeurde echt. De Spanjaard Alberto nam deel aan de televisiequiz Ahora Caigo. Voor 100.000 euro kreeg hij de vraag "Wat is Steve Rogers in The Avengers? Een dokter, een señor of een kapitein?". Alberto gokte snel 'dokter', maar dat bleek het foute antwoord. Ach, niet iedereen is een fan van de actiefilms, zou je denken. Ware het niet dat Alberto op dat moment een T-shirt droeg met daarop in grote letters 'Captain America'.

Eigenlijk geen fan

Hilariteit alom natuurlijk na het foute antwoord van Alberto en ook de presentator Arturo Valls was er snel bij om te wijzen op het T-shirt van de man. "We dragen die T-shirts maar we weten niet eens wat er juist op staat." Alberto was dus niet zo'n grote fan van The Avengers als zijn T-shirt deed vermoeden.

Alberto zou de blunder waarschijnlijk liefst zo snel mogelijk vergeten, maar dat is buiten de kracht van het internet en sociale media gerekend, want daar gaat het fragment wereldwijd viraal. Dus bij deze ben je gewaarschuwd, kijkt toch even op je T-shirt voor je naar buiten gaat.

Bekijk het fragment hier:

 

Lees meer