Vrouw tegengehouden door politie omdat haar broek te kort is

In Merseyside, Engeland, is een jonge vrouw gearresteerd ze een modemisdaad pleegde. Nee, ze werd niet tegengehouden door de fashionpolice, maar door echte politieagenten. Haar outfit stak mensen de ogen uit en dat werd niet zomaar geaccepteerd. 

De politie hield Abbie Crawford tegen omdat het leek dat ze halfnaakt over straat liep. Niets bleek minder waar want de 25-jarige Abbie droeg mini-hotpants die verborgen zaten onder haar jas. Vandaar dat nietsvermoedende omstaanders een verkeerd beeld kregen.

Mode hé

De jonge vrouw draagt gewoon graag korte shorts. "Zo zijn mijn shorts", verklaart ze aan The Sun, "Ik draag ze wanneer ik echt aandacht wil en, zoals je ziet, bereiken ze altijd hun doel."

Abbie vindt het hilarisch dat haar kledij zoveel emoties losweekt. "Ik was naar muziek aan het luisteren dus ik had niet door dat mensen iets zeiden of me aanstaarden." De jonge 'nudiste' kwam uiteindelijk in aanraking met de politie. Toen die echter zagen dat ze niet bloot was, raadden ze haar vriendelijk aan om zich in het vervolg toch deftig te kleden.

Zo liep Abbie rond:

© Facebook

© Facebook

En dat met deze koude? BRRRR!

Lees meer