Hilarisch: deze peuter imiteert de modelposes van zijn knappe nonkel

Met je broertje lachen door zijn modellenfoto's na te maken met je eigen zoontje? Dat is precies wat Katina Behm gedaan heeft en het resultaat is een hilarische Instagramaccount die je móet volgen.

Broers en zussen, het blijft toch een band apart. Je ziet elkaar graag, maar kan het ook nooit laten om elkaar te plagen of de loef af te steken. Dat is niet anders bij Katina Behm en haar broer Aristotle Polites. Terwijl Aristotle een carrière als model ambieert, steekt zijn zus graag de draak met zijn modellenfoto's door haar zoontje Augie (18 maanden) in dezelfde poses en kleren te steken en die op Instagram te zetten.

57.000 volgers

Het project begon eerder toevallig, toen Augie op een dag zijn trui maar niet aankreeg en zijn mama plots een foto van hem nam en bedacht dat haar broer een gelijkaardige foto in zijn portfolio had zitten. Ze plakte de plaatjes aan elkaar, stuurde het rond naar de familie en vroeg "wie het beste met de outfit stond?". De hele familie vond het een hilarisch plaatje en zo werd de Instagramaccount @babyandthebody geboren. De account heeft ondertussen ruim 57.000 volgers.

Hilarisch

Aristotle kan zelf ook best lachen met de foto's die z'n zus maakt, want regelmatig post hij een van haar foto's op zijn eigen account met de vraag wie nu het beste met de outfit staat. Elke week, tenzij Augie er geen zin in heeft, doet Katina een fotoshoot met haar zoontje. Ze benadrukt dat ze erg trots is op haar broer, omdat hij zijn passie volgt. Toch vindt ze het moeilijk om haar broer niet te plagen, "want sommige van zijn modellenfoto's zijn toch echt wel hilarisch", zo zegt ze aan Huffington Post.

Maar goed, oordeel vooral zelf: wie is het beste model van de twee?

Het begon allemaal met deze foto, toen de kleine Augie z'n trui maar niet aankreeg

Sindsdien verschijnt er elke maandag een nieuwe foto van het duo

Met zo'n foto's kan je de week niet beter starten

Kun jij zoveel schattigheid aan?

Geef ons de nonkel maar ...

... of toch de peuter?

Lees meer