Donald Trump laat de wereld weten dat hij "stabiel" en "geniaal" is 

De Amerikaanse president Donald Trump is ervan overtuigd dat hij niet alleen slim is, maar noemt zichzelf zelfs een "erg stabiel genie". Op Twitter laat hij weten dat dat zijn twee grootste troeven zijn in het leven. Uiteraard zijn de reacties hierop weer goud waard. 'Genius' zelfs, om het in zijn woorden te zeggen. 

In het boek 'Fire and Fury: Inside the White Trump House', wordt de Amerikaanse president Donald Trump beschreven als vreemde vogel. Hij wordt geschetst als een paranoïde persoon die altijd op zijn hoede is. Niet zonder reden blijkbaar want de Amerikaanse president is ervan overtuigd dat hij vergiftigd zou worden.

Trumps duistere geheimen komen naar boven, maar we weten dat hij het niet daarbij gaat laten. De 45ste president van de VS laat niet zomaar over zich lopen, want als hij wordt uitgedaagd, weet hij wel wat doen: Twitter to the rescue!

De Amerikaanse president heeft zich in enkele tweets verdedigd tegen de beschuldigingen van Michael Wolff, de auteur van het boek. Hij zegt bijvoorbeeld dat het boek vol leugens staat, spreekt over zijn prestaties en vindt zichzelf niet alleen slim, maar eerder een zeer stabiel genie.

Oh ja, en Hilary komt ook aan bod ...

We gaan eens kijken wat de president van de Verenigde Staten over zichzelf te zeggen heeft: "Eigenlijk zijn de twee grootste troeven in mijn leven, mijn mentale stabiliteit en heel slim zijn. Oneerlijke Hillary Clinton speelde deze kaarten ook en ging, zoals iedereen weet, in vlammen op. Ik ging van een HEEL succesvolle zakenman, naar top tv-ster ... "

Trump ging verder in een tweede tweet:

" ... tot president van de Verenigde Staten (bij mijn eerste poging). Ik denk dat dat niet zou kwalificeren als slim, maar geniaal ... en een zeer stabiel genie zelfs!"

En daar kwam uiteraard reactie op:

En maar stoefen ...

Zeker dat je het begrijpt, Trump the genius?

Oké, we zullen stoppen ...

Nog eentje om het af te leren: Trump kijkt recht in de zon tijdens eclipse.

Lees meer